Badeværelser

Totalløsninger til badeværelset

Hos VVS Amager tilbyder vi alle tænkelige former for services i forbindelse med badeværelset. Skal du have skiftet en vandhane, renoveret badeværelset i din erhvervsejendom, eller drømmer du om et helt nyt badeværelse i din bolig? Lad os høre, hvad vi kan gøre for dig, for ingen opgave er for stor til os.

Vi udfører altid vores arbejde i overensstemmelse med gældende regler. Derfor sørger vi også for, at dine vandrør og afløb er i orden, for at give dig den bedste og mest holistiske service. For os handler det ikke kun om at opfylde dine drømme, men det handler også om at optimere dit vandforbrug. Vi tjekker derfor også vandrør for lækager og reparerer dryppende vandhaner, for at spare dig penge. 

Der er mange muligheder, når man skal designe et badeværelse. Vi hjælper dig med at udvælge de bedste produkter. Vi kan levere og montere alt inden for badeværelsesløsninger. Vi fører de anerkendte og kvalitetssikre mærker, såsom Ifö og Grohe. Derudover er vi leveringsdygtige i forskellige møbler og tilbehør til badeværelset. Har du nogle særlige ønsker, imødekommer vi også disse, ved at bestille eksklusive mærker eller designs hjem til dig.   

Uanset dine behov, så kan vi tilbyde dig en skræddersyet løsning. Kontakt os allerede i dag, og få en uforpligtende snak med en af vores specialister.  

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

Udfyld venligst dine informationer og
vores VVS'er kontakter dig hurtigst muligt.

toilet vvs amager

Montering og installering af teknik

VVS-arbejde i forbindelse med installering af toilet, vandhane og bad, kan måske virke meget overkommeligt. Men for at spare dig for fejl og uheld, som i værste fald kan medføre store vandskader, bør du overlade arbejdet til vores professionelle VVS’ere. Med effektivitet og stor professionalisme, udfører vi alt installationsarbejde på dit badeværelse, uanset om du bare skal have skiftet en vandhane, et toilet eller badekar.

Energioptimering er en vigtig del af vores service. Derfor sikrer vi, at dit toilet ikke løber, at vandhanen ikke drypper og at der ikke er nogle utætheder på dine vandrør. På den måde sørger vi for, at du kan holde dit vandforbrug nede, og spare dig for dyrt spildevand.

Selvforkælelse med brus og badekar

Drømmer du om en stor bruser, med plads til hele familien, eller har du altid ønsket dig et badekar på løvefødder? Der skal være plads til at forkæle sig selv i hverdagen, og badeværelset er et sted, hvor dette kan lade sig gøre. Uanset dine behov eller drømme, så findes der en løsning til dig. 

Der findes et stort udvalg af designs og størrelser af både badekar og brusere, og der er flere faktorer man bør overveje, inden man vælger sin løsning. Der skal ikke bare tages højde for ønsker, men også behov og plads på badeværelset er vigtigt at have med sig i sine overvejelser. Her hjælper vi dig, så du finder en løsning, som både matcher dine drømme og behov, uden at gå på kompromis med størrelsen og indretningen på dit badeværelse. 

badeværelser vvs amager

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

Udfyld venligst dine informationer og
vores VVS'er kontakter dig hurtigst muligt.