Badeværelse

Totalløsning af badeværelse og vådrum

Hos VVS Amager tilbyder vi alle tænkelige former for services i forbindelse med badeværelset. Skal du have skiftet en vandhane, renoveret badeværelset i din erhvervsejendom, eller drømmer du om et helt nyt badeværelse i din bolig? Lad os høre, hvad vi kan gøre for dig, for ingen opgave er for stor til os.

Vi udfører altid vores arbejde i overensstemmelse med gældende regler. Derfor sørger vi også for, at dine vandrør og afløb er i orden, for at give dig den bedste og mest holistiske service. For os handler det ikke kun om at opfylde dine drømme, men det handler også om at optimere dit vandforbrug. Vi tjekker derfor også vandrør for lækager og reparerer dryppende vandhaner, for at spare dig penge.

Der er mange muligheder, når man skal designe et badeværelse. Vi hjælper dig med at udvælge de bedste produkter. Vi kan levere og montere alt inden for badeværelsesløsninger. Vi fører de anerkendte og kvalitetssikre mærker, såsom Ifö og Grohe. Derudover er vi leveringsdygtige i forskellige møbler og tilbehør til badeværelset. Har du nogle særlige ønsker, imødekommer vi også disse, ved at bestille eksklusive mærker eller designs hjem til dig. Uanset dine behov, så kan vi tilbyde dig en skræddersyet løsning. Kontakt os allerede i dag, og få en uforpligtende snak med en af vores specialister.

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Montering og installering af sanitetsteknik

vvs amager - badeværelse inventar toilet sanitetsteknik service
vvs amager - badeværelse brusebad glas interiør

Selvforkælelse med brus eller badekar

Kontakt os i dag

Få et godt tilbud til dit badeværelse

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Denne hjemmeside bruger kun cookies for at optimere din brugeroplevelse. Cookies bruges ikke ifm. markedsføring.