Vand

En kilde til liv og energi

Vand er en livsnødvendig kilde, som på mange måder er uundværlig i vores hverdag. Derfor er vi hos VVS Amager specialiseret inden for både reparations-, leverings- og monteringsløsninger, så du kan få mest muligt ud af vandet og dets muligheder, både i din bolig eller i din erhvervsbygning.

Energioptimering er en vigtig del af vores arbejde med vand, og vi tager vores arbejde meget seriøst. Vi arbejder på at sikre, at vand ikke bliver forurenet eller går til spilde. Dette gavner både miljøet i form af renere grundvand, men en professionel VVS-løsning kan også mærkes på dit vandforbrug, og dermed også din økonomi. Derudover tilbyder vi holistiske løsninger, som optimerer flere områder af dit forbrug af varme, vand og el.

Uanset hvad dit behov er, tilbyder vi en passende løsning til dig. Vi udbedrer skader på utætte installationer, udskifter gamle og forkalkede armaturer, og installerer nye opvaske- og vaskemaskiner. Derudover tilbyder vi også at se på dit vandforbrug for at undersøge, om vi kan hjælpe dig med at optimere dit nuværende vandforbrug. 

Arbejdet med vand er kompliceret og bør kun udføres af professionelle. Derfor kan du trygt overlade arbejdet til vores dygtige specialister, som giver dig de bedste løsninger inden for vandinstallationer. Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

Udfyld venligst dine informationer og
vores VVS'er kontakter dig hurtigst muligt.

tagvand vvs amager

Rør og afløb

Det kan være svært at gennemskue sit vandforbrug og hvor meget, der er reelt forbrug, og hvad, der eventuelt er vandspild. Skjulte skader på nedgravede rør, utætte afløb eller dryppende haner, kan ofte koste dyrt på vandbudgettet, og dermed medføre et unødvendigt højt vandforbrug. Vi kommer gerne og undersøger dit vandforbrug, for på den måde at kunne afdække, om vi kan finde skjulte skader, eller hjælpe dig med at optimere dit vandforbrug på anden vis. 

Skulle det vise sig, at der er skader på dine vandrør, så fortvivl ej. Det kan virke som en overskuelig og dyr mundfuld at udskifte vandrør, men for os er det hurtigt at ordne. Samtidig sikrer vi, at du får nye vandrør, som kan holde mange år frem, og som også er billigt. Vi ordner også gerne mindre opgaver, såsom udskiftning af dryppende og utætte armaturer, hvor vi naturligvis finder en løsning, som passer til din boligstil og budget. Lad os undersøge det for dig.

Energioptimering med vand

Vand er uundværligt i næsten alt hvad vi foretager os, og vand er samtidig en energikilde for mange ting i en bolig. Derfor er vi specialiserede i at tilbyde multifunktionelle vandløsninger. Med vores ventilationsanlæg med varmegenvinding, er det muligt også at få installeret en integreret varmepumpe. Med en varmepumpe i ventilationsanlægget, opnår du konstant frisk luft og genanvender varmen i din bolig, mens det samtidig også opvarmer vandet i varmtvandsbeholderen.

For VVS Amager handler det om at sikre dig enkle og effektive løsninger, som gør din hverdag nemmere og som sparer dig penge på dit energiforbrug. Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan optimere dit energiforbrug i dag.

varmepumpe anlæg vvs amager

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

Udfyld venligst dine informationer og
vores VVS'er kontakter dig hurtigst muligt.