Ventilation

Vi skaber luftforandring

Hos VVS Amager forstår vi vigtigheden af frisk luft og et sundt indeklima. Et sundt indeklima er nemlig ikke kun gavnligt for dit hjem, men også for din familie, din arbejdsplads og for miljøet. Netop derfor har vi specialiseret os i ventilation. Med vores ventilationsanlæg, sørger vi for at rense luften, genanvende varme og nedbringe udgiften på din varmeregning – alt dette på én og samme tid.

Energioptimering er vores spidskompetence, og vi arbejder på at leve op til de nye krav for lavere energiforbrug. Vores avancerede ventilationsanlæg indeholder et integreret genveksanlæg, også kaldet varmegenvinding, som ikke bare forsyner huset med frisk luft, men som også genanvender varmeenergien i din bolig. På den måde sikrer du et godt indeklima, mens du samtidig sparer penge på varmeregningen og skåner miljøet.

Et godt indeklima er vigtigt både i hjemmet og på arbejdspladsen. Med et ventilationsanlæg i hjemmet, reduceres forekomsten af fugt og mindsker derfor risikoen for støvpartikler. Derudover indeholder anlægget et filter, som frafiltrerer pollenpartikler fra luften. På arbejdspladsen bidrager et godt indeklima desuden til en øget koncentrationsevne blandt medarbejderne, og reducerer spredningen af sygdom.

Vi hjælper gerne dig med at skabe en frisk luftforandring i dit hjem eller i din virksomhed. Med vores skræddersyede løsninger, opfylder vi netop dine behov. Kontakt os for en uforpligtende snak og hør, hvad vi kan gøre for dig og din bolig.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

Udfyld venligst dine informationer og
vores VVS'er kontakter dig hurtigst muligt.

varmepumpe vvs amager

Ventilationsanlæg med varmegenvinding

Reglementer og bygningsrammer stiller stadig højere krav til lavere energiforbrug i bygninger. Dette, for at optimere indeklimaet i huse, institutioner og virksomheder, mens der samtidig er fokus på at implementere en bæredygtig energiløsning, hvor energi ikke går tabt eller til spilde. Det kan være svært at finde hoved og hale i de forskellige krav. Dette har vi en løsning på.

Energioptimering er nøgleordet i vores ventilationsservice, for med vores effektive ventilationsanlæg, får du renset luften, mens du samtidig får fordelt varmen jævnt i din bolig. Med vores ventilationsanlæg med integreret genveksanlæg, overføres varmen i luften, som suges ud af huset, og genanvendes i den friske luft, som anlægget henter udefra. Dette er bæredygtigt både for dig og miljøet.

Ren luft med mange fordele

Ren og frisk luft er essentielt for dig og dit hjem. Et dårligt indeklima kan påvirke og være direkte skadeligt for helbredet. Ved hjælp af det avancerede ventilationssystem, minimeres risikoen for sundhedsskadelige forekomster i dit hjem. Systemet sikrer en lav luftfugtighed, så du undgår problemer med skimmelsvamp og husstøvmider. Derudover er anlægget godt for astmatikere, idet pollen og andre partikler bliver filtreret fra den friske luft. 

Effekten af vores ventilationsanlæg med genveksanlæg, kan ikke kun mærkes på den friske luft eller jævne fordeling af varme i dit hjem – den kan også ses på din varmeregning. Med traditionel udluftning siver varme, og dermed også dyre varmekroner, ud af vinduet. Det avancerede genveksanlæg, også kaldet varmegenvindingsanlæg, fordeler varme til alle rummene i dit hjem, mens det samtidig benytter ny og frisk luft. På den måde sikrer du frisk luft i hjemmet uden at miste varme, mens du sparer penge på varme. 

blikarbejde vvs amager

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

Udfyld venligst dine informationer og
vores VVS'er kontakter dig hurtigst muligt.