Ventilation

Vi skaber luftforandring

Hos VVS Amager forstår vi vigtigheden af frisk luft og et sundt indeklima. Et sundt indeklima er nemlig ikke kun gavnligt for dit hjem, men også for din familie, din arbejdsplads og for miljøet. Netop derfor har vi specialiseret os i ventilation. Med vores ventilationsanlæg, sørger vi for at rense luften, genanvende varme og nedbringe udgiften på din varmeregning – alt dette på én og samme tid.

Energioptimering er vores spidskompetence, og vi arbejder på at leve op til de nye krav for lavere energiforbrug. Vores avancerede ventilationsanlæg indeholder et integreret genveksanlæg, også kaldet varmegenvinding, som ikke bare forsyner huset med frisk luft, men som også genanvender varmeenergien i din bolig. På den måde sikrer du et godt indeklima, mens du samtidig sparer penge på varmeregningen og skåner miljøet.

Et godt indeklima er vigtigt både i hjemmet og på arbejdspladsen. Med et ventilationsanlæg i hjemmet, reduceres forekomsten af fugt og mindsker derfor risikoen for støvpartikler. Derudover indeholder anlægget et filter, som frafiltrerer pollenpartikler fra luften. På arbejdspladsen bidrager et godt indeklima desuden til en øget koncentrationsevne blandt medarbejderne, og reducerer spredningen af sygdom. Vi hjælper gerne dig med at skabe en frisk luftforandring i dit hjem eller i din virksomhed. Med vores skræddersyede løsninger, opfylder vi netop dine behov. Kontakt os for en uforpligtende snak og hør, hvad vi kan gøre for dig og din bolig.

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Ventilationsanlæg med varmegenvinding

vvs amager - ventilation gulvrist indeklima indblæsning
vvs amager - ventilation teknik indeklima

Ren luft med mange fordele

Kontakt os i dag

Få et godt tilbud på ventilation

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Denne hjemmeside bruger kun cookies for at optimere din brugeroplevelse. Cookies bruges ikke ifm. markedsføring.