VVS entreprise

Professionel VVS-entreprise på Amager og i København

Hos VVS Amager kan vi løfte entrepriser inden for alle afskygninger af VVS-håndværket. Vi har specialiseret os i entreprise, så du har en lokal VVS-entreprenør, der kan hjælpe dig med din entreprise samt evt. fungere som sparringspartner på projektet. Vores services inkluderer badeværelse, blikarbejde, vand, varme og energioptimering – blot for at nævne nogle stykker. VVS Amager har ressourcerne og kompetencerne til at klare alt fra store avancerede installationer til små fagopgaver og mindre VVS-entrepriser. Med vores mange års erfaring under bæltet, kan vi garantere funktionsdygtige og driftssikre løsninger, lavet af autoriserede og erfarne VVS’ere. 

Vores team er sammensat af dygtige VVS’ere, håndværkere, blikkenslagere og installatører, som vi jævnligt efteruddanner, så de altid kan levere de bedste løsninger med de mest effektive teknikker. Det leverer vi, uanset om det er til private eller erhvervskunder. Vi kan også hjælpe, hvis man som entreprisevirksomhed mangler en VVS-entreprenør til at bidrage eller give rådgivning til VVS-løsningerne samt samarbejde med bygherren, arkitekter, andre leverandører eller ingeniører. Vi er klar til at samarbejde på både mindre byggerier som tilbygning og avancerede byggerier som industri anlæg. Er du bygherre, privat eller bygningsentreprenør, og står du og mangler en VVS-entrepriseløsning? Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud i forbindelse med udbud og licitation.

 

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

Udfyld venligst dine informationer og
vores VVS'er kontakter dig hurtigst muligt.

entreprise vvs amager

Skræddersyede entrepriseløsninger

VVS Amager har specialiseret sig i VVS-entreprise. Derfor ved vi, at alle opgaver altid har mere end én løsning. Det er det op til os, i samarbejde med bygherren, at finde den bedste løsning til netop dit projekt, så du får den pris og kvalitet du ønsker. Det gælder både store og små projekter. Hos VVS Amager har vi mulighed for at tage både langtidsvarige industribyggerier, nybyggede familiebolig byggerier eller renoveringer. Uanset omfanget, så går vi til opgaven med høj motivation og professionalisme. Dette kan man også se på vores resultater, som altid er god kvalitet, god pris og afleveret til tiden. 

Vælg mellem fag-, hoved- og totalentreprise

Har du brug for en fagentreprenør til at indlede et projekt eller udføre avancerede VVS-installationer? Skal du bruge en VVS-entreprenør til en mindre del af din totalentrepriseløsning eller mangler du blot en rådgiver inden for VVS-faget? Uanset hvad, så er VVS Amager klar til at bidrage hele vejen gennem processen. Vores rolle som entreprenør afhænger af hvilken entrepriseform du vælger. Hvis du vælger os til en fagentreprise, så klarer vi alt inden for VVS på projektet. I en hovedentreprise klarer vi også vores del af faget, men i denne entrepriseform er der flere forskellige fagentrepriser og ikke kun VVS. Vælger du os til en totalentreprise, så kan vi også bidrage med styring af håndværkere og underentreprenører, samt give kyndig rådgivning.

rør vvs amager
varmepumpe anlæg vvs amager

Udbud og licitationstilbud

Står du som privat boligejer, bygningsentreprenør eller bygherre og mangler en kyndig VVS-entreprenør til en entrepriseløsning? Så er du kommet til det rette sted. VVS Amager og vores autoriserede samarbejdspartnere hjælper gerne med din entrepriseløsning, udbud eller licitation. Udbudsarbejde er at udbyde kontrakten til et projekt. Herefter kan virksomheder byde på opgaven. Den entreprenør, som opfylder kravene i kontrakten får jobbet. Vi kan f.eks. gå udbudsmaterialet igennem, så vi kan assistere og indgå aftaler med virksomheder, der opfylder dine krav. Har du et projekt som vi skal byde på i en licitationsrunde, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dette. 

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

Udfyld venligst dine informationer og
vores VVS'er kontakter dig hurtigst muligt.