Energioptimering

Bæredygtige energiløsninger, for dig og miljøet

Det er ikke uden grund, at energioptimering er blevet populært hos boligejere, for med enkle løsninger og effektive tiltag, kan du spare penge, mens du samtidig nedbringer dit energiforbrug. Hos VVS Amager hjælper vi dig med råd, vejledning og implementering af energioptimering i din bolig.

Udskiftning af eksisterende energikilder er den mest brugte løsning. Det kan derfor være en god idé at undersøge, hvorvidt din nuværende energikilde er tilstrækkelig, eller om denne trænger til en udskiftning. Mange vælger at bruge energi fra solen, som den primære kilde til el og varme i deres hjem. Andre løsninger, såsom udskiftning af gas- og oliefyr samt installation af varmepumper, er effektive tiltag. På en mindre skala, kan nye termostater på radiatorer også gøre underværker. Ofte skal der ikke så meget til, for at optimere energien i din bolig.

Energioptimering handler i bund og grund om at finde en løsning, som er er tilpasset dine behov og ønsker. Derfor findes der ikke ét enkelt svar på, hvad den bedste mulighed for dig er. Lyder det dyrt? Fortvivl ej, for du kan søge om tilskud til energioptimering hos statens energipulje og på sigt, vil du komme til at spare mange penge på dine el- og varmeregninger.

Det kan være en jungle at finde rundt i de mange muligheder, regler og tilskud, som følger med energioptimering. Derfor har vi specialiseret os inden for energioptimering, så vi kan hjælpe dig, med at træffe det valg, som passer dig bedst. Kontakt os i dag, for at høre mere om mulighederne inden for energioptimering, og bliv klar til fremtiden.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

Udfyld venligst dine informationer og
vores VVS'er kontakter dig hurtigst muligt.

radiator varme vvs amager

Enkle muligheder, store resultater

At implementere energioptimering i sit hjem behøver ikke betyde, at du skal i gang med en gennemgribende renovering af din bolig. En simpel opgradering af termostater på dine radiatorer, kan have en mærkbar virkning på dit forbrug. Vi tilbyder at installere nye radiatortermostater, som er automatiserede, og derfor har funktioner som timer, så du kan tilpasse dit forbrug efter behov.

Selvom små løsninger gør underværker, er det dog værd at overveje, om dit hjem ikke trænger til et nyt energianlæg. Det kan f.eks. være i form af udskiftning af gamle gas- og oliefyr, installation af solceller og solfangere (til hhv. el og varme) eller brug af jordvarme. Udover store økonomiske besparelser, så har energioptimering også en lang række andre fordele. Din bolig vil stige i værdi og i forbindelse med hussalg, vil din bolig være lettere at sælge, da et højt energiforbrug ofte vil afskrække købere. Derudover vil optimering have en stor effekt på din boligs indeklima, hvilket gavner dig og din families helbred. 

Energioptimering med tilskud

Har du brug for lidt hjælp til at finde hoved og hale i mulighederne ved energioptimering og tilskud? Vi står også til rådighed med vejledning i forbindelse med tilskudsordningen. Fra politisk side er det blevet bestemt, at alle, som bidrager til at nedbringe CO2-forbruget i Danmark, skal støttes økonomisk. Du kan få støtte helt ned til små beløb, såsom ved køb af LED pærer, og op til større beløb ved skift af energikilder, såsom solceller. 

Det er en god idé at undersøge tilskudsmulighederne, inden du tager den endelige beslutning. Kontakt os i dag, for at høre mere.

energiforbrug og optimering vvs amager

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

Udfyld venligst dine informationer og
vores VVS'er kontakter dig hurtigst muligt.