Blikarbejde

Blikarbejde af højeste kvalitet

Hos VVS Amager mestrer vi alt arbejde inden for det traditionsrige fag, blikarbejde. Vores ekspertise dækker over en bred vifte af opgaver inden for bl.a. tag og tagrender, som vores kompetente blikkenslagere reparerer, udskifter og monterer. Derudover beklæder vi også facader, tage og kviste samt udfører inddækning af skotrender og skorstene.

Blikarbejde er en essentiel del af vedligeholdelsen af din bolig. I Danmark oplever vi ofte skiftende vejrforhold, som tit byder på regn og blæst. Vejret kan ikke undgå at sætte aftryk på din boligs overflader og facader. Med et stykke godt og grundigt udført blikarbejde, kan mange skader forebygges. Derfor er elementer som tagrender, nedløbsrør og beklædninger vigtige for vedligeholdelsen af din bolig, og kan på sigt spare dig mange penge på dyre facade- og tagreparationer. 

Vi udfører vores arbejde med særlig respekt for din boligs æstetik og din stil. Derfor tilbyder vi forskellige materialer såsom zink, kobber og stål, så vi finder lige netop de materialer, der matcher din bolig. Blikarbejde handler derfor ikke kun om at beskytte og forebygge, men det handler i høj grad også om at give din bolig et flot og skarpt finish. Er du i tvivl om, hvad du har brug for? Kontakt os gerne for en uforpligtende snak, så finder vi en løsning, som passer dig.

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Facader, tagrender og nedløbsrør

vvs amager - blikkenslager blikarbejde tegltag taginddækning entreprise
vvs amager - energioptimering solceller installatør blikkenslager

Skræddersyede løsninger

Kontakt os i dag

Få et godt tilbud på blikarbejde

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Denne hjemmeside bruger kun cookies for at optimere din brugeroplevelse. Cookies bruges ikke ifm. markedsføring.