Varme

Skræddersyede varmeløsninger

Hos VVS Amager er vi specialiserede i varme, og vi kan tilbyde en lang række varmekilder, så vi kan finde netop den løsning, der passer bedst til din bolig eller erhvervsejendom. Vi garanterer den billigste VVS-service i København og omegn, uden at gå på kompromis med kvalitet eller service.

Vi tilbyder en bred vifte af løsninger, og vi leverer og installerer lige netop den løsning, som du ønsker. Vi kan tilbyde varmekilder såsom olie- og pillefyr, naturgas og biobrændsel samt vandvarmer og varmepumper. Der kommer hele tiden nye muligheder inden for varmeløsninger, og vi holder os opdateret, så vi kan tilbyde de nyeste løsninger til dig. For en mere bæredygtig og miljøvenlig løsning, tilbyder vi også at levere jord- og solvarme.

Skal du have repareret din eksisterende varmekilde, tilbyder vi også vores professionelle reparationsservice til lavpris. Vores kvalitetsbevidste og effektive fagmænd og -kvinder sørger for, at din varmekilde bliver så god som ny igen. 

Uanset dit behov, kan vi altid hjælpe. Der findes en lang række kilder til varme, og som forbruger, kan det være svært at gennemskue hvilken løsning, du bør vælge. Kontakt os for en uforpligtende snak og hør, hvad vi kan tilbyde dig.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

Udfyld venligst dine informationer og
vores VVS'er kontakter dig hurtigst muligt.

varmepumpe vvs amager

Varmeløsninger med mange fordele

Valget af varmekilde er ikke uden betydning, når du skal finde den rette løsning til din bolig. Hvad den bedste løsning er for dig afhænger af individuelle faktorer. Ofte vil den bedste løsning være en varmekilde, som både er energioptimerende og økonomisk besparende. Med vores VVS-service, tilbyder vi effektive alternativer til eksempelvis dyr fjernvarme.

Varmepumper er en god løsning til dig, som bor uden mulighed for fjernvarme, eller som vil spare penge på el, olie eller naturgas. En varmepumpe er særligt effektiv, fordi den benytter sig af den naturlige varme i luften, vandet eller jorden. Den arbejder på strøm, som den selv producerer og bruger. Derfor er varmepumpen en energibesparende løsning, som sparer dig penge på både el- og varmeregningen.

Er du i tvivl om hvad du skal vælge? Vi guider dig til at finde den bedste løsning til din bolig eller erhvervsejendom.

Bæredygtige varmeløsninger

Vi følger med tiden og holder os opdateret på de nyeste løsninger inden for varmekilder. Hos VVS Amager har vi gjort det til en mærkesag at arbejde for at hjælpe miljøet. Derfor tilbyder vi andre og mere bæredygtige alternativer til fossile varmekilder som olie, el og gas. Solen er en populær kilde til bæredygtige og miljøvenlige varmeløsninger, og du kan benytte dig af solens varme via både jordvarme og solvarme. 

Med jordvarme benyttes varmen fra den opvarmede jord, som en pumpe anvender og fordeler i bygningen. Denne løsning er særligt effektiv, da jordvarme også opvarmer vand og forbedrer bygningens indeklima, ved at nedbringe luftfugtigheden i boligen. En anden mulighed for at opnå en bæredygtig opvarmning er solvarme. Med et solvarmeanlæg, kan du erstatte brugen af el, gas eller olie med en løsning, som både opvarmer dit vand og din bolig. Vælger du solvarme, kan du søge økonomisk støtte i form af tilskud. Kontakt os gerne, for at høre mere om dine muligheder for at få solvarme.

rør vvs amager

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

Udfyld venligst dine informationer og
vores VVS'er kontakter dig hurtigst muligt.